ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} από Ισραήλ για Ντορ Μίχα: «ΗΓΕΤΗΣ – Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο»

ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} από Ισραήλ για Ντορ Μίχα: «ΗΓΕΤΗΣ – Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο»

Η Ανόρθωση έφερε στην Κύπρο έναν από τους καλύτερους παίκτες στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια, τον Ντορ Μίχα και ο συνάδελφος από το Ισραήλ, Ραζ Αμίρ μας φτιάχνει το προφίλ του Ισραηλινού μέσου της Κυρίας.

Ο Ντορ Μίχα πέρασε μια ολόκληρη ζωή στην Μακάμπι Τελ Αβίβ όμως είναι πλέον και επίσημα παίκτης της Ανόρθωσης. Στα 28 του αφήνει την ομάδα που αγάπησε και ζητήσαμε από τον συνάδελφοτης ιστοσελίδας, one.co.il, Ραζ Αμίρ να μας σκιαγραφήσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κυρίας.

Αναλυτικά όσα μας είπε:

Το στυλ του Μίχα σαν ποδοσφαιριστής: «Ο Μίχα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, καλός ντριμπλέρ, καλός με την μπάλα στα πόδια. Ένας έξυπνος μέσος. Για χρόνια ήταν ο πρώτος σε ασίστ στην Μακάμπι, ίσως να είναι και ο καλύτερος πασέρ του ισραηλινού ποδοσφαίρου. Είναι γρήγορος, οι κινήσεις του πάντα δυσκολεύουν τους αμυντικούς. Έχει καλές τοποθετήσεις και είναι στη σωστή θέση αρκετές φορές για να σκοράρει. Τις καλύτερες του σεζόν τις έκανε με τον Εράν Ζάχαβι ως συμπαίκτη στη Μακάμπι. Του είχε φτιάξει πάρα πολλά γκολ, ήταν ένα εξαιρετικό δίδυμο».

Σε ποιες θέσεις μπορεί να αγωνιστεί: «Μπορεί να παίξει σαν δεκάρι φυσικά, αυτή είναι η φυσική του θέση. Όταν ήταν πιο νέος όμως έπαιζε και στο αριστερό φτερό. Άρα μπορεί να παίξει και στα φτερά, όμως σίγουρα νιώθει πιο άνετα στην μεσαία γραμμή όπου μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι».

Τα κύρια χαρακτηριστικά του, ποια είναι τα δυνατά του σημεία και ποιες οι αδυναμίες του: «Είναι ένας ηγέτης, ήταν ο αρχηγός της Μακάμπι. Το δυνατό του χαρακτηριστικό είναι οι πάσες του και ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι και την αντίπαλη άμυνα. Είναι ικανός να κάνει το… αναπάντεχο και να ξαφνιάσει την αντίπαλη άμυνα. Αδύναμο του χαρακτηριστικό είναι γεγονός πως δεν είναι πολύ δυνατός, δεν προτιμά να πηγαίνει σε παιχνίδι δύναμης, όμως σε αυτό το επίπεδο όπως το Ισραήλ και την Κύπρο νομίζω μπορεί να αντεπεξέλθει. Στα ευρωπαϊκά ματς αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες σε αυτό το κομμάτι, όμως πιστυεύω πως θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την Ανόρθωση και για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι δουλεύει πολύ στο γυμναστήριο με σκοπό να βελτιωθεί σε αυτό το κομμάτι που είναι πιο αδύναμος».

Αν θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην Ανόρθωση: «Σίγουρα μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ανόρθωση. Κατά την άποψη μου, επειδή έχω δει τις κυπριακές ομάδες γιατί μεταδίδουμε κυπριακά ματς εδώ και δύο σεζόν, νομίζω ο Μίχα θα δέσει καλά στην Ανόρθωση και όσον αφορά τις ικανότητες του πιθανότατα θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο αυτή την σεζόν. Όπως και ο Ατζίλι που πήγε στον ΑΠΟΕΛ, ο Μπεν Σαχάρ επίσης, ήταν τοπ παίκτες εδώ και θα είναι και στην Κύπρο. Αν η Ανόρθωση παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο τότε το πιο πιθανόν ο Μίχα να είναι το κλειδί για αυτό το στοιχείο».

The post ΔΗΛΩΣΗ στο {TS} από Ισραήλ για Ντορ Μίχα: «ΗΓΕΤΗΣ – Θα είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Κύπρο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top